pondelok 30. novembra 2015

náš adventný

Tento rok som vyrábala dva adventné venčeky. Jeden ste videli TU a ten druhý vám ukážem teraz. Mama si totižto vzala do hlavy, že tento rok musí byť zo živého ihličia. Tak sa aj stalo. Pôvodne mal mať hrubé bielo-zlaté sviečky, no keď bol omotaný sme s mamou uznali, že na ňom budú jednoznačne biele dlhé sviečky, šišky, čipka a hviezdičky z bukového dreva. A tu je výsledok nášho majstrovského diela :D. Pravdaže ako inak bol problém s úchytmi na dlhé sviečky, keďže v každom kvetinárstve som zohnala len také tie "tanieriky", no v jednom som našla tieto, ale aj tie potrebovali menšie úpravy...S výsledkom sme s mamou nadmieru spokojné :) a vlastne som rada, že ma na to nahovorila :)

štvrtok 26. novembra 2015

adventný veniec

Čisto prírodný a stopercentne handmade :). Základ tvorí polystyrénový veniec, ktorý je natretý hnedou akrylovou farbou a oblepený konárikmi z našej jablone a slivky. Oriešky mi poctivo lúpala švagriná so svokrou, šišky som zbierala na prechádzkach lesom a srdiečko som len včera večer došila. A tak v noci vznikol tento venček, ktorý poputuje jednej mojej zákazníčke :) 

štvrtok 12. novembra 2015

vtáčia búdka

Dnes som konečne dokončila túto vtáčiu búdku. Poputuje švagrovi k narodeninám. Majú krásnu chalupu pri lese (teda skoro v lese), tak preto ten jeleň :). Ja len dúfam, že sa mu bude páčiť...